Odds och sport utan licens i Sverige

Om du vill satsa på odds och sport på en sajt utan licens i Sverige har du mycket att se fram emot! Utbudet blir nämligen så mycket större när man beger sig utanför landets gränser. De svenska spelsajter som har licens från Spelinspektionen anpassar sig av naturliga skäl till de sporter som är vanligast i Sverige. Men är du intresserad av någon mer annorlunda sport, eller helt enkelt söker en större variation, kommer du definitivt trivas på en utländsk bettingsajt.

Upptäck nya sporter och marknader

I Sverige älskar vi att satsa på sporter som fotboll och ishockey, men i andra länder ser det ofta annorlunda ut. Vi har till exempel britternas förkärlek för hundkapplöpning, indiernas fascination för kricket och USA:s alla fantastiska basketlag. Genom att registrera dig på en sajt som erbjuder odds och sport utan licens i Sverige kan du få tillgång till betydligt fler marknader. Ofta går det även att satsa på liveodds och se de viktigaste matcherna och sporthändelserna direkt på sajten. Det är förstås en riktigt stor fördel eftersom många utländska matcher inte ens sänds på svensk TV. I stället för att betala för dyra extrakanaler kan du då besöka din favoritsajt som erbjuder odds och sport utan licens i Sverige för att se på alla matcherna samtidigt som du gör dina insatser på det lag du tror ska vinna.

Otroligt många bettingsajter att välja mellan

När det är dags att välja en utländsk bettingsajt att spela på är det lätt att bli förvirrad av det enorma utbudet. Som svensk är det helt lagligt att spela på sportsbooks utan svensk licens, så länge sidan faktiskt accepterar svenska spelare. Detta gör de flesta internationella sajter, men vill du vara säker på att hamna rätt kan du välja en av våra rekommenderade sportsbooks. Du kan också läsa recensioner på nätet om de olika internationella bettingsajterna, för att se vilken som kan tänkas passa dig bäst. Det viktigaste att tänka på är att sidan ska ha licens från en pålitlig spelmyndighet, som till exempel Malta, Gibraltar eller Cypern. De bör även erbjuda de betalningsmetoder du föredrar, och såklart också ha många sporter som du gillar att spela på.

Så hittar du den bästa bettingsajten

Innan du kan börja satsa på sport på internationella sidor måste du hitta en sajt där du känner att du kan trivas under lång tid framöver. Oftast är det bäst att spela på en och samma sida, eftersom du då kan dra nytta av fler bonusar och ibland även lojalitetserbjudanden som delas ut till sajtens trogna kunder. Vi har sammanställt en kort guide till hur du hittar den bästa bettingsajten för odds och sport utan licens i Sverige. Genom att följa denna checklista kommer du garanterat att hitta en sportsbook du gillar!

Se efter vilken licens sidan har

Den svenska spellicensen garanterar dig en trygg och problemfri spelupplevelse, men alla spellicenser är tyvärr inte likvärdiga. Bara för att en bettingsajt har en spellicens innebär det inte att den är säker att spela på. Det finns spelmyndigheter som utfärdar licenser till höger och vänster utan att genomföra några särskilda kontroller, och dessa vill vi förstås undvika. Genom att kolla upp vilken licens varje bettingsajt har kan du snabbt avfärda de sajter som inte håller måttet. Alla våra rekommenderade spelsidor har licenser från de bästa spelmyndigheterna. Men vill du leta upp en bettingsajt på egen hand bör du hålla utkik efter följande licenser:

Ta en titt på utbudet av sporter

När licensfrågan är avklarad är förstås nästa steg att kolla in utbudet av sporter och marknader. I stort sett alla internationella bettingsajter erbjuder spel på de mest populära sporterna såsom basket, fotboll, baseboll och tennis. Men när det gäller lite mindre sporter kan utbudet variera rejält. Se också till att bettingsajten ger dig tillgång till de marknader och odds du är intresserad av. En del utländska sajter kan faktiskt erbjuda bättre odds än de svenska, så kika gärna runt och jämför flera olika sidor innan du bestämmer dig för var du ska spela.

Kolla upp vilka bonusar som erbjuds

Numera är vi inte så bortskämda med bonusar på de svensklicensierade bettingsajterna. Men läget utomlands är en helt annan historia. Utöver välkomstbonusen går det ofta att få ytterligare sportbonusar, till exempel insättningsbonusar, matchningsbonusar och gratis spel. Vill du kunna spela gratis så mycket som möjligt bör du därför hålla utkik efter en sajt som har så många erbjudanden och kampanjer som möjligt.

Har sajten något lojalitetsprogram?

Om du brukar satsa på sport ofta, eller planerar att börja spela regelbundet, så kan det verkligen löna sig att välja en bettingsajt med ett lojalitetsprogram. Då får du oftast poäng från den första kronan du satsar, som du sedan kan använda för att spela gratis eller växla in till olika bonusar. Lojalitetsprogrammen kan också ge andra fördelar. Många gånger får du även tillgång till högre uttagsgränser, en personlig kontomanager och personliga erbjudanden med jämna mellanrum.

Försäkra dig om att de betalningsmetoder du föredrar finns med

Vilka betalningsmetoder man föredrar skiljer sig mycket åt i olika länder. I Sverige är det numera Trustly och Swish som gäller på spelsajter online. Men utomlands får vi ofta hålla till godo med lite mer traditionella metoder som betalkort och e-plånböcker. Ibland går det även att sätta in och ta ut Bitcoins eller andra populära kryptovalutor. Se till att du garanterat kan använda dig av någon betalningsmetod du föredrar innan du registrerar dig på en ny bettingsajt. Kolla också upp hur långa transaktionstider de har och om de tar ut några avgifter för insättningar och uttag.

När du har hittat en riktigt bra bettingsajt som erbjuder odds och sport utan licens i Sverige kommer du snabbt att upptäcka hur roligt det är att satsa på sport utomlands. Det är lätt att bara begränsa sig till den svenska spelmarknaden, men som du märker finns det ingen anledning till det. Många utländska bettingsajter är minst lika bra, om inte bättre, än de svenska!