1 miljon kronor i VM-vinster hos Unibet

Nu drar fotbolls-VM för damer igång! Förutom en sommar full av spännande fotbollsmatcher kan du höja spänningen med oddsspel och chans att vinna en del av 1 000 000 kr hos Unibet. I början av sommaren kickar årets stor fotbollsfest igång för Sverige. Första matchen i VM i Frankrike spelas mot Chile kl. 18:00 den 11 juni. Förutom att hoppas på svenskt guld kan du också boosta din chans att vinna lite extra pengar. Genom att spela på odds hos Unibet kan du vara med och tävla om en del av en prispott värd 1 miljon kronor.

Spela på Unibets miljonkampanj

Sverige startar sitt VM-gruppspel på tisdag den 11 juni 2019. Första matchen spelas mot Chile och därefter kommer vi att möta USA och Thailand. De två bästa lagen går vidare från gruppspelet till åttondelsfinal. Det tredje bästa laget får spela en gång till för att se om de tar en slutspelsplats. Självklart sitter vi bänkade för att heja fram Sverige till VM-guld!Hos Unibet kan du just nu öka även dina egna chanser till en guldseger. Alla som spelar på fotbolls-VM innan semifinalerna drar igång den 3 juli kl. 21:00 är med och delar på prispotten. Det vill säga OM Sverige vinner hela VM.Just nu är det Frankrike och USA som är vinnartippade för turneringen. Därefter kommer Tyskland och England. Oddsen för Sverige är i skrivande stund 41.00. Med andra ord kan det bli riktigt lönsamt att placera ett bet på Sverige som VM-vinnare.

Så deltar du i kampanjen

Skapa ett Unibet-konto med BankID

Om du inte redan har ett spelkonto hos Unibet så måste du skaffa det för att kunna delta i kampanjen. Det gör du snabbt och enkelt genom att gå in på Unibet.se och klicka på “skapa konto”.Här får du välja om du vill skapa ett konto med hjälp av BankID eller genom att fylla i kontaktuppgifter. Båda alternativen går fort och du kommer snabbt vidare till att få göra din första insättning.Om du inte har tagit emot en bonus efter 1 januari 2019 från Maria Casino, Bingo.se, iGame eller Storspelare så kan du ta tillfället att göra det nu. Det finns flera olika välkomstbonusar att välja mellan, men för bettingintresserade rekommenderar vi den här:

Lägg ett bet på minst 10 kr på odds som är minst 1.40. Vinner du så får du dina oddspengar och din insats. Förlorar du så får du insatsen tillbaka upp till 500 kr. Du kan läsa mer om de exakta villkoren som gäller för bonusen på Unibets sajt, men visst låter det trevligt?

Alltid spelarna i fokus

Unibet är en av de största och äldsta spelbolagen när det kommer till odds och betting. Grundaren, Anders Ström, hade som mål att skapa en plats där spelare kunde dela med sig av sina sportkunskaper och att kunna lägga bra bet. Detta är fortfarande Unibets vision och därför sätter de alltid spelarna i fokus. Både när det kommer till många typer av spel, enkla och säkra insättningar och uttag, härliga bonuserbjudanden och bra odds. Du hittar både de stora sporterna som fotboll, tennis och hockey här. Men också mer ovanliga sporter som dart, netball, surfing, och mycket mer. Du kan lägga bet på små obskyra turneringar eller världsomfattande händelser. Det innefattar såväl VM som om det kommer att regna på midsommar eller inte. Unibet är med andra ord en sajt för dig som gillar att höja spänningen i vardagen med lite vadhållning. Dessutom har de svensk spellicens som ger skattefria vinster!